Att sova bort bacillerna!

Jag lade mig vid midnatt, och vaknade vid 3.00-tiden av att jag var varm. Gick upp en stund, men lade mig ganska  snart igen. Sedan sov jag till middagstid, gick upp en stund, men lade mig igen, och sov till efter kl. 14.00. Sedan kändes det faktiskt lite bättre. Hade alltså sammantaget sovit mer än ett halvt dygn, och det är nog den bästa läkningen. Helt enkelt att sova bort skiten!

Jag är förvisso fortfarande snorig, och nyser en hel del, men jag känner mig ändå piggare nu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.