Ännu en helg

Ännu en ledig helg har passerat – som vanligt alldeles för fort!

Har i alla fall hunnit med och göra klart min "vägg" i verkstan, så nu blev det lite fler och lite förbättrade förvaringsutrymmen. Fick dessutom lite mer hyllor än jag från början hade tänkt mig… och det är ju positivt.

Annars har jag testat det nya plogbladet till minitraktorn genom att försöka jämna ut marken där vildsvinen har bökat upp. Var för detta tvungen att sätta på snökedjorna på hjulen också, och det handlade faktiskt ganska mycket också om att helt enkelt få klart för mig hur det ska göras, så att man sedan slipper allt för mycket krångel med att få på dem om det blir snö så att det uppstår behov att ploga! Nu vet jag i varje fall att det kommer att fungera utmärkt! Om det nu behövs, vill säga!

PC070006 Den färdiga väggen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.