Borstbäcken

Var på en "fotovandring" under lördagsförmiddagen tillsammans med några kompisar från fotoklubben. Målet var Borstbäcken – igen – och det blev väl egentligen också eldprovet med min nya kamera.

Det är ju förvisso inte så att man är någon direkt gröngöling vad gäller kameror i och för sig, men den här kameran är åtskilliga snäpp mer avancerad än något annat jag har haft att arbeta med. Annars har jag, mer eller mindre, sysslat med fotografering sedan 1973.

Med den här kameran har jag utrustningen att kunna komma riktigt nära vilda djur och annat. Sedan gäller det ju naturligtvis också att komma vid precis rätt tillfälle. Idag knallade vi till exempel nära nog rakt in i en flock vildsvin, som turligt nog för oss valde att fly. De har samtidigt ett utsökt kamoflage, och trots att vi befann oss mindre än tio meter ifrån dem, var de väldigt svåra att se mellan trädstammarna.

I sammanhanget kan jag också notera det positiva med föreningar som nu vår fotoklubb! På mindre än ett år har jag därigenom fått flera nya och trevliga kompisar, som gärna följer med ut på sådana här turer. Jag hade från början tänkt mig att göra den här turen så snart jag fått min nya kamera, och INNAN de vackra höstfärgerna hinner försvinna. När jag sedan nämnde för några av vännerna i klubben, ville de gärna följa med. Mycket trevligt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.