NU ÄR DET TÖMT!

Plockade ned parabolantennen och några skynken som hängde kvar på vinden! Därmed är allt tömt! Nu är det bara formalia och ekonomiska transaktioner som återstår – sedan är Skomakarehuset historia för min del!

Jag klarade inte tidsschemat riktigt. Det skulle ju vara klart månadsskiftet augusti-september, men så är det när man måste fixa allting själv! Att röja och sortera i 70 kvm och tjugoett års "bra-att-ha-grejer" tar tid, samtidigt som det förvisso är en uppgift som man nog måste göra ensam. Jag menar – ingen annan kan egentligen sortera mina grejer.

Hur många turer jag egentligen varit med släpet på tippen… tja, det kan man undra, men det är åtskilliga! Som sagt, jag har kanske behållt cirka 5% av alla prylar som fanns på vinden. Resten har gått till soptippen.

P9220005

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.