BORTA PÅ VINDEN….!

Min fritid upptas mestadels nu av ett evigt bärande och rotande av gammalt skit! Har drygt 70 kvm vindsutrymme som ska röjas och TÖMMAS senast till månadsskiftet augusti – september!

Det är Skomakarehuset som ska tömmas. Alla rummen är tömda och städade, så det är "bara" vinden och uteförråden kvar. Men det är så himla tråkigt att hålla på med. Ungefär 90% av grejerna ska bara kastas, men eftersom det trots allt finns en del grejer som ska sparas, måste jag ändå sortera.

Och idag har jag haft motorsågsmassaker på vinden! Har en gammal soffgrupp bestående av en tremanssoffa, en tvåmanssoffa och ett gediget hörnbord som tillhör grejerna som ska slängas. Men den står längst in på vinden, och det är ganska trånga passager när man ska ha ned det. Så jag tog med mig kedjesågen och härjade vilt där uppe idag!

P8180032

Ett svar till “BORTA PÅ VINDEN….!”

  1. Fan som man kan få hålla på när man ska flytta.
     
    Sparade du också på gamla syltglas? Min mamma sa, att dom är alltid bra att spara på, så det gjorde jag, och jag tror jag fick slänga bort en 50 stycken då jag flyttade från Sverige till Frankrike – lycka till med städningen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.