BESTULNA!!!

Vi tog en tur till Köpenhamn för att bara gå och njuta på Ströget. Cykel till bussen, buss till Lund, och Öresundståg över bron. Vi promenerade, njöt av det fina vädret, tog några kalla öl och avrundade besöket på Vesterbro bryghus och en god middag. Sedan när vi väl satt på tåget för att resa hem upptäckte vi att en plånbok var borta inklusive ett Mastercard och körkort! Vi ringde banken direkt och spärrade det. Men det visade sig senare att någon varit inne och lyckats plocka ut närmare 8 000,00!!!

Pengarna kanske man kan lösa, men det är oerhört frustrerande när man jobbar och sliter för att få ihop lite pengar, och så ska någon ynklig arbetsskygg skitstövel lägga beslag på ens pengar!

Ett råd till alla:  Använd "magsäck", det vill säga en sådan där finurlig väska med rem som man spänner kring midjan och bär på magen. Då har man så bra uppsikt som det är möjligt att ha över sina ägodelar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.