El i alla hus!

Nu kan jag nog säga att jag är klar med alla eljobb här hemma! Åtminstone vad jag kan komma på nu!

I söndags fick jag värdefull hjälp av grannen att gräva cirka 40 meter och 70 centimeter djupt mellan carporten och ett förråd som ligger en bit ut ifrån huset (ja, alltså cirka 40 meter från huset). Tänk att man kan ha sådan tur att man har en granne med egen grävmaskin! Skulle man grävt det för hand hade jag nog hållit på där ute ännu.

Nå, när det då var gjort kunde jag raskt lägga ned kabeln, och sedan var det bara att se till att hålet var fritt från hundar och att sprätta över jorden igen. Och igår gjorde jag klart elinstallationerna där ute! Så nu har vi belysning och eluttag i alla byggnader!

P6150019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.