Nya invånare!

Hela vinterhalvåret har vi haft ett rikt fågelliv kring "Restaurang Kvidevitt", och belöningen för vår del nu är att det blivit än mer nu när våren är här. Bland annat har vi fått nya invånare i carporten. Nämligen ladusvalor som har byggt bo och det är ett väldigt tjattrande hela dagarna, och de håller väl just på att vänja sig vid att vi rör oss ganska frekvent där ute.

Bäst av allt – trots något begränsat objektiv på min kamera, lyckades jag i dag ändå få en av dem på bild från ganska nära håll! Funderar ändå på att skaffa ny kamera med kraftfullare objektiv. Den jag har är bra, men den räcker inte riktigt till för mitt fotointresse!

Xtra

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.