Panelhöna eller panelkung!?

Denna lördag har gått i flitens tecken! Vi hängde på släpet och drog till Byggmax och köpte panel och lite andra tillbehör. Därefter även en sväng till Hornbach där jag behövde lite skruv och lite el-material!

Väl hemma igen satte jag igång att sätta panel på "torrdelen" av badrummet i gäststugan. Idag sitter det en storblommig våtrumstapet i färgerna brunt, brunt och brunt med lite grönt, allt i klassisk sjuttiotalsstil! Hur F – N kunde man tycka det var snyggt då!!!??? Nu ersätts det i varje fall med ljus och fräsch träpanel istället, som bara ska lackas. Har satt ungefär halva utrymmet när jag nu bestämde mig för att gå in och koppla av en stund innan det är dags för loppelådan. Klockan är 2.35 och övriga i huset sover.

Men…. det är roligt att arbeta med trä, och jag har pippi på träpanel. Vid det här laget har jag ju faktiskt satt en hel del panel, så man börjar ju få viss rutin.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.