Sjuk!

Hade fått något i ögat igår – något skräp eller någon plida, vad vet jag – men det irriterade väldigt under hela natten. Har dessutom varit dålig i magen sedan igår, och valde därför att stanna hemma från jobb och försöka kurera mig. Ögonproblemet försvann när jag sov, mellan 7.30 på morgonen till 19.00 på kvällen!!! Drygt elva timmars sömn!!

Nu känns det lite bättre, men jag ska nog ändå hålla en dag till. Ingen tackar mig om jag börjar jobba för tidigt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.