Service för fåglarna

Vi har ett ganska rikt fågelliv här omkring, och vi gör också vad vi kan för att behålla dem här, genom att hela tiden se till att de får mat. Det blir viltfågelblandning, talgbollar och jordnötter och de kalasar för fullt! Det är Pia som är fågelexperten här, och enligt hennes noteringar har vi hittills haft besök av talgoxe, blåmes, rödhake, bofink, hackspett, talltita, grönfink, nötväcka, nötskrika och gulsparv.

Samtidigt håller jag på att göra nya holkar åt dem inför våren, och dessutom är det så pass mycket trafik kring fågelbordet, att där även krävs en del "underhålls- & reparationsarbete! Så det är väl i stort sett vad den här dagen har gått åt till.

Ett svar till “Service för fåglarna”

  1. Hej på Er! God fortsättning får jag väl börja med att säga!!! Det verkar som om det är ett heltidsarbete med era invånare på tomten. Ja, det är absolut säkert att det är något speciellt med de små fåglarna och visst är de vackra. Hoppas att allt är bra med Er och att Ni har börjat komma till ro i ert nya hem. Massor med kramar från kusin Lena.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.