Trasigt

Temat i fotoklubbens månadstävling nu i november var Trasigt. Funderade och hade förvisso en del bilder av halvt fallfärdiga hus till exempel, som visst kunde kallas trasigt. Har även en del bilder på krockskadade bilar som är tagna för ren dokumentation. Sådana bilder är å andra sidan kanske inte så roliga att använda i det här sammanhanget. Bilden kommer ju att hamna i fotogalleri på klubbens hemsida, och i fall man dessutom skulle vinna ligger den ju på första sidan i en månad framåt.
Så jag valde istället att rota runt i ”lampboxen” till sopsorteringen där det finns en rejäl samling trasiga glödlampor. Sedan blev det lite arrangemang i verkstan som resulterade i ett gäng bilder där jag sedan kunde välja en. Och det gick ju bra!

Nästa månads tema blir svårare… JAGAD!

201411-01

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.