JAG ÄR AVVÄPNAD!!!

Var på Rallycross på Svampabanan i Tomelilla i lördags (se fotoalbum).

Mot slutet av denna för mig lite ovanliga fotoövning inträffade något obehagligt med min kamera!
Mitt i en sekvensfotografering fastnade hela systemet!
Displayen sade "Error 99"!
VA FAN!!!???
Javisst, jag har garanti på den förvisso, och jag talade med Cyberphoto idag som ska skicka handlingarna som behövs för att kunna skicka den på reparation!
MEN – man får räkna med cirka FEMTON ARBETSDAGAR! Det betyder att jag får den i bästa fall omkring den 7 juli!
Det här har faktiskt fått mig att seriöst fundera över om man kanske borde ha ett extra hus typ exempelvis EOS1000 eller EOS500. Det är lite onödigt mycket pengar, javisst, men är fotografering en stor del av ens tillvaro så är det!
Och just nu under några veckor framåt finns chanserna till riktigt bra bilder på rådjur och hjort i morgonsolen! Efter fredag vänder det som bekant igen, och sedan kommer semestern och efter den är det snart slut på de fotograferingschanserna.
Och jag ser skräckscenariot framför mig; I augusti kör jag till fjällen för att fotografera! Tänk vad muntert det hade varit att köra dryga 130 mil, bara för att konstatera att kameran inte vill vara med! Kanske bäst att ta med ritblock också…!
Nej, om jag skaffar ett extra hus, kan ju faktiskt Pia också använda det mellan varven då hennes fotointresse också har vuxit.

Vi får väl se!

P6130001

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.