BLÅST!

Idag har jag gjort något som jag borde ha gjort för längesen! Jag har blåst min dator!

Senast jag gjorde det var i december 2007, och med den användningen jag har med min dator, borde det vid det här laget ha blivit gjort minst två gånger! Och det har också märkts!

Efter hand blir olika funktioner allt långsammare och det uppstår fler och fler konstiga saker i datorn. Till och med virusprogrammet har krånglat på sistone och det känns otryggt!

Men att blåsa datorn är fixat på några minuter, men sedan kommer det gigantiska jobbet med att installera alla program och hämta drivrutiner, och inte minst hämta alla uppdateringar från framförallt Microsoft! Det blev hela 72 uppdateringar som laddades hem och det tog ju också sin tid att installera dem.

Men… nu är det gjort, och nu får jag ju bara hoppas att jag verkligen lyckats spara allt som skulle sparas!

Dator,hej hej

2 reaktioner på ”BLÅST!

  1. Hej Per!Jadu, det skulle kanske jag också behöva. Min dator är så satans rög i uppstarten, men sen rullar det på.Har du hittat Bertils släktforskarmaterial? Det skulle vara kul att titta på. Du vet, jag som har lite "udda" intressen ;-)Ses i vår, ha de bra.Roland

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.