Årets sista dag!

Jaha, så var vi där igen alltså! Tiden går så förbannat fort! Ett helt år har redan rusat förbi och kvar står man frustande och bara undrar… och jag då!? Jag hann ju för fan inte med! Årets höjdpunkter bidrar till att bära en vidare in i nästa år, med förhoppningen att det kanske finns en och annan liten höjdpunkt också där. Motsatserna – ”lågpunkterna” – det vill säga de negativa delarna i det gångna året… tja, de har man väl redan glömt!? Det är väl bäst så! Livet går vidare så det är väl bara att följa med.

Vi firade i stillhet i uterummet under kvällen, med maträtter med räkor, samma som förrätten föregående nyår. Men i år stannade vi där, eftersom det var fullt tillräckligt som middag!

Vid tolvslaget gick vi bort till tomtgränsen och skådade in mot Sjöbo där vi fick oss till livs en lagom mängd fyrverkerier för att även denna afton skulle kännas som en nyårets afton!

Och trots diverse meningsskiljaktigheter genom årets lopp, älskar jag min sambo som jag idag varit förlovad med i två år.

GOTT NYTT ÅR!

Ett svar till “Årets sista dag!”

  1. Hej brorsan och Gott Nytt År på er båda. Hoppas förkylningen är bättre. Före jul var oxå jag dålig. Fick uppsöka VC och få antibiotika lillejulafton. Och det var tur så att jag kunde fira julen. Kommer att vara i Öved fr.o.m. tisdag em och några dagar. Ha det så bra. Kram fr storasyster

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.