INSKOLNING!

Nu tar jag steget in i systemkamerornas värld.

Har idag beställt en systemkamera från mitt "stamställe" Cyberphoto i Umeå! Det lär väl dröja till en bit in i nästa vecka innan jag får den, men redan idag var jag ute i skogen vid Snogeholm tillsammans med en kompis som kunde låna ut sin kamera, så jag kunde känna mig för lite. Det blir till viss del att plocka fram det man en gång lärde med de gamla analoga kamerorna, och sedan den kunskap man skaffat sig med digitala kameror, så är man väl en bit på väg. Sedan får man testa, plåta, göra fel, göra rätt och försöka lära på det viset.

En del av resultatet från dagens skogstur kan beskådas i albumet "Inskolning".

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.