Presentation i fotoklubben

Det är meningen att medlemmarna i Scania Photoclub ska få "presentera" sig genom att visa upp lite bilder av det man helst fotograferar, och med dem försöka få sagt att "det här är jag". Det är faktiskt inte en helt lätt uppgift, men jag bestämde mig för att för egen del göra ett kollage av det jag helst fotograferar, och samtidigt också försöka göra det lite personligt. Nu är det klart, och jag delger alla besökare på denna sida det genom mina bilder.

En reaktion på ”Presentation i fotoklubben

 1. Det låter som en riktig bra grej, Du är väl till sol upp- o nergångar – det är också vackert.
   
  Jag tar gärna katter, lantskap o hus fotograferar jag dagligen, så det blir lite tråkigt.
   
   

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.