Hundar är grymma!

Vi fick en tung chock idag!

En av våra hundar hade lyckats komma in i gäststugan och på något vis där lyckats få tag på kaninen som suttit i en bur där! När jag gjorde den chockerande upptäckten hade hon redan kaninen ute på gräsmattan och kaninen var givetvis död. Troligen har den dött redan av chocken, och det är om än väldigt klent i sammanhanget dock en viss tröst att den då inte har lidit. Oavsett vilket så har det fruktansvärda inträffat, och hon har gjort sig själv till en hatad hund!

Någonstans i detta får man väl ändå besinna sig och inse att hundar är precis så grymma, men det är en väldigt klen tröst just nu. Men egentligen är det precis detta vi stimulerar när vi leker med henne och hennes söndertrasade fotbollar av läder, och tycker att det ser roligt ut när hon skakar dem vilt omkring sig. Djur kan tyvärr ofta vara väldigt grymma.

Själv måste vi väl försöka komma vidare med detta, och någonstans ändå försöka se hunden som en fortsatt familjemedlem, även om känslorna just nu drar i en helt annan riktning.

Ett svar till “Hundar är grymma!”

  1. Världen är grym ibland, konstigt att liv plötsligt inte finns, det är naturens gaang, kram till er för anners en underbar kväll och den fina sammanplantningen, den ska faa pryda därhemma

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.