Gamla vänner!

Igår hade vi då besök av en gammal kompis som jag har lyckats återknyta kontakten med via Stayfriends. Märkligt… det är snart fyrtio år sedan vi senast träffades då han och hans familj flyttade ifrån vårt område.

Vi umgicks inte så värst mycket egentligen… jag var ju "mycket äldre" än honom – det vill säga två år äldre. Men när man är tolv år ser man nog en tioåring som "småglin". Men jag var mycket ute och cyklade i våra kvarter, och han bodde på en paralellgata med vår gata,  och var han ute stannade jag ofta och snackade en stund.

Hursom helst så fanns det självklart mycket att prata om efter så här många år, och nu har vi i varje fall återknutit bekantskapen, och den blir säkert på ett lite annorlunda plan. Bland annat ska vi här framöver ut på en cykeltur i våra gamla hemtrakter, och det ska bli väldigt intressant och kul.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.