Fotoutställning avslutad!

Har just varit på Wells house och plockat ned mina bilder från utställningen som pågått i tre veckor. Har väl kanske inte varit allt för mycket folk där, men en del har dock varit där och en del åsikter har man fått ta del av och glädjande nog enbart faktiskt positiva. Det inspirerar till fortsättning.

Sedan har man fått gjort några nya bekantskaper i samband med utställningen, där man kunnat ta del lite grann av några proffs kunnanden. Och det var även en positiv bekantskap med Mark & Lena Wells som äger och driver Wells house.

P7060077

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.