Namn på hemsida!

För en tid sedan skrev jag här om mina funderingar på lämpligt namn till min hemsida! Jag har ju fortfarande den gamla hemsidan kvar ( www.skomakarehuset.com ) men den adressen fungerar ju inte riktigt längre. Och det här huset finns det inte något egentligt namn på heller. Hursom helst så handlar min hemsida främst om mina bilder, och därför kanske namnet ska vara något som anknyter till det, eller mig personligen. Men vaddå…!? Hur kul är det och kalla en hemsida för www.per… eller www.perssida … eller www.persbilder

Nää, namnet jag funderar på nu har egentligen funnits med i andra sammanhang sedan 70-talet. Kort och koncist – mitt namn på engelska vilket helt enkelt blir LIMEWOOD! Så därför… funderar jag på att helt enkelt kalla hemsidan för www.limewood.com

Ja, det är ju inte spikat ännu, så det är knappast lönt för någon att söka sig till den sidan. Sidan existerar bara i min dator, och namnet hänger ännu så länge bara i luften.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.