Många bollar i luften!

Tiden går och vi med den….!? Ja, ja, ett platt försök att vara lite filosofisk! Men hur som helst… veckorna flyger fram och det är väl en effekt när man blir äldre. Som liten tyckte man att en månad var en evighet, men ju äldre man blir ju kortare upplever man tiden.

Nåväl, därför gäller det ju att ligga i, så man hinner leva. Den gångna veckan har jag bland annat ägnat åt att riva åsnestallet – förre ägaren hade ju en åsna, och rivningen av det stallet innebar att jag plötsligt bland annat har gott om svart korrugerad plåt. I övrigt har det blivit en del annat trädgårdsarbete, och dessutom har jag kommit en bra bit på vägen med att gräva ned kabel från huset och ut till mitt vattenarrangemang.

Så har jag varit på erfarenhetskonferens med facket.

Och så har jag fått mina nya kamera!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.