Namnförslag på hemsida

Jag håller på för fullt med att göra om min hemsida  skomakarehuset.com dels därför att den behöver uppdateras, och dels för att jag skaffat större utrymme på ett webhotell dit jag ska flytta den, och dels eftersom namnet inte passar längre eftersom jag inte bor i Skomakarehuset längre.

Men frågan är vad jag ska ha för namn på den nu!? Här har vi ju inget namn på huset, bara adressen. Visserligen har vi ju våra sex kräftdammar som är lite utmärkande för stället, men jag vet inte om det blir så roligt med ett namn med anknytning till just kräftor, även om jag själv också är Kräfta – ha ha!

Det blir ju också lite färglöst att kalla den för Omma eller Omma 3:7. Å andra sidan kunde det ju vara kul att ha något fint namn på huset, som man också kunde använda till hemsidan. Ja, man får fortsätta att fundera.

Ett svar till “Namnförslag på hemsida”

 1. Jag får mina goa ideer på morgonkvisten. Jag har hela tiden tyckt namnet Omma ska ingå, men omma.nu är upptagen och omma.com samt ommadrottningen.se dom två första är hemslöjden och shackt.
   
  Men du har jo altid tyckt om musik – Pink Floyd har en LP som heter Ummagumma från 1969, kanske huset är från den tiden, det är i allafall ett relaterat namn. Eller så får du jo välja något där Omma ingår – t.ex. Omma Mansion eller Omma P P (eran namn).
   
  Fundera på den.
   
  Kram Pia C S

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.