Förlorade år

Under 2019 skrev jag en novell som fick titeln ”Förlorad”. Den var tänkt som ett bidrag till en novelltävling på temat ”Loser”. Konkurrensen var hård, och jag kom inte med den gången. I slutet av 2020 plockade jag åter upp novellen, bearbetade texten en del och skickade in den med titeln ”Förlorade år” till en novelltävling på temat minoriteter/psykisk ohälsa. Även här var konkurrensen hård, och jag kom inte med.
Men sen en tid tillbaka har tanken funnits att jag skulle skriva om den här novellen till en roman. Vilket jag alltså tänker göra nu.
Temat om man så vill, blir HBTQ, psykisk ohälsa men även feelgood!
Berättelsen är delvis självbiografisk men även fiktiv.

2021-04-18
Inledde skrivandet idag! Har plockat fram mina memoarer, och använder inledningsvis första kapitlet ur den, som ska omarbetas och dramatiseras en del. Dock behöver jag inte tillföra så värst mycket drama där. Den är ganska stark redan från början.