Eilaths spel

Omslag FB Eilaths spel - jan 2018 1
”Eilaths spel” är min andra fantasyroman, som utspelar sig i samma värld som Gudaspiran.
Boken är färdigskriven, men ska genomgå ytterligare en korrekturläsning. Eilaths spel är lite av en arbetstitel, men förhoppningsvis ska jag snart komma på en bättre titel.

Eilaths falska kortspel utlöser en ondsint trollkarls vrede och försätter honom i en mycket besvärlig situation, och tvingar ut honom på en lång och underlig resa för att återfå kontrollen över sitt liv. Det blir en resa till för honom egentligen välkända trakter men i ett mycket ovant tillstånd. Han måste genomgå situationer han trots sin äventyrliga bakgrund aldrig någonsin trott han skulle få uppleva.
Kommer han att kunna reda ut problemen och ställa allting till rätta?
Det här är en humoristisk fantasy med influenser av Terry Pratchetts berättarstil, som utspelar sig i en steampunkanda någon gång för länge sen, eller kanske inte.

I nuläget omfattar boken 67 222 ord, vilket enligt vulkanmedia.se innebär 275 sidor i typsnittet Times New Roman stl. 12.


2018-02-04
Nu är denna romanen färdig! Tror jag.
Har korrekturläst och lagt till och förändrat i flera omgångar, och tror väl att berättelsen är fullständig nu. Har ändrat vissa namn, och även bokens titel funderar jag på. Så här långt har jag kallat den ”Eilaths spel”, men funderar på exempelvis ”Eilaths underliga liv”. Har skapat en E-bok av boken så här långt, för att enkelt kunna dela den med de som vill testläsa den.